GOVuokatti Go Vuokatti

paintball5

vuokatin-seikkailupuisto

Superseikkailussa otetaan mittaa itsestään ja kavereista Angry Birds Activity Parkin ulkoalueilla.

vuokatti-games-ulkokisat.1

Vuokatin tiimikisoissa ulkoillaan yhteisen tekemisen merkeissä. Hauskoissa kilpailulajeissa otetaan miehistä ja naisista mittaa Vuokatin hienoissa maisemissa. Ohjelma on toteutettavissa kaikkina vuodenaikoina.

ohjattu-frisbeegolf

Tässä golfin tapaisessa pelissä pallon tilalla toimivat heitettävät liitokiekot ja reiän tilalla on kiekon lentokorkeudella sijaitsevat maalikorit. 

moottorikisailua

Rommakon maalaismaisemaan sijoittuva moottoriurheiluhenkinen tapahtuma, jossa pääset nauttimaan mitä erilaisimmista moottorikulkuisista vempeleistä. 

ohjattu-paintball

Leikkimielinen Paintball kisa ohjattuna tai omatoimisesti vuokravälineillä.

patikkaretki-vuokatissa.1

Aktiivinen patikkaretki, jonka aikana Vuokatin maisemat tulevat tutuiksi, liikunta pitää kehon lämpimänä ja mielen virkeänä. Hauskat välipalaohjelmat kohottavat yhteishenkeä. 

tiimikisailut-angry-birds-activity-park-vuokatissa.2

Superpark Vuokatti on alueemme uusi matkailun vetonaula. Sisäaktiviteettipuistoon sopii kerrallaan 1000 henkilöä ja siellä on tekemistä moneen makuun. Olemme suunnitelleet tiimihenkeä kehittävän ohjelman, jonka aikana kilpaillaan hauskoissa ryhmätehtävissä. Samalla opitaan uusia tietoja ja taitoja ryhmänä toimimisesta sekä erilaisista liikuntamuodoista.

vuokattivaaran-valloitus-kesa

Aktiivinen patikkaretki, jonka aikana Vuokatin maisemat tulevat tutuiksi, liikunta pitää kehon lämpimänä ja mielen virkeänä sekä hauskat välipalaohjelmat kohottavat yhteishenkeä. Ohjelma sopii hyvin erikokoisille ryhmille, jopa 300 henkeen saakka. Ohjelma on toteutettavissa ympäri vuoden. 

vuokatti-games-sisakisat

Aina ei sää suosi ulkoilua, joten huonon sään varalle järjestämme reipashenkistä ohjelmaa sisätiloissa. Sekä pienille että suuremmillekin ryhmille sopivat kisat nostavat yhteishenkeä ja tuovat hymyn huulille. 

Previous Next Play Pause
vuokatin-seikkailupuisto Superseikkailu
vuokatti-games-ulkokisat.1 Vuokatti Games ulkokisat
ohjattu-frisbeegolf Frisbeegolf
moottorikisailua Moottorikisailua
ohjattu-paintball Paintball
patikkaretki-vuokatissa.1 Patikkaretki Vuokatissa
tiimikisailut-angry-birds-activity-park-vuokatissa.2 Tiimikisailut SuperPark Vuokatissa
vuokattivaaran-valloitus-kesa Vuokatinvaaran valloitus
vuokatti-games-sisakisat Vuokatti Games sisäkisat

Mieleenpainuvat kokemukset ja unohtumattomat elämykset

GoVuokatin laadukkaista ohjelmista löydät sopivat tekemiset monenlaisiin tilanteisiin. Ohjelmavaihtoehdoissa on toivomustenne mukaisesti liikuntaa, ulkoilua, vauhtia ja jännitystä tai rentoa yhdessäoloa. Erilaiset illanvietto-ohjelmat kruunaavat aktiiviset päivät. Tervetuloa kokemaan jännittävää sykkeen nostatusta tai paluuta luonnon rytmiin.

Suuremmat ohjelmakokonaisuudet rakennamme asiakkaan toiveiden mukaan hyödyntäen palveluissamme uusinta tekniikkaa ja innovaatioita sekä laajaa yhteistyöverkostoamme. Kauttamme saatte ohjelmien lisäksi myös Vuokatin parhaat majoitukset sekä kaikki muut mahdolliset palvelut.

Tuomme tarvittaessa ohjelmamme ja kalustomme asiakkaan toivomaan paikkaan, esimerkiksi suositut elämyslaitteemme toimivat vetonauloina erilaisissa yleisötapahtumissa.

Erämaatukikohtanamme toimii metsän keskellä sijaitseva edustuskäyttöön kunnostettu Puikkokosken metsäkämppä. Paikka soveltuu mainiosti illanviettoihin, perhejuhliin, harrastustoimintoihin ja ulkoiluun. Kämpän pihapiirissä järjestämme monenlaisia hauskoja ja vauhdikkaita ryhmäohjelmia. Syksyisin Puikkokoski toimii metsästäjien tukikohtana, tilalla on metsästysoikeus lähes 5000 hehtaarin alueelle.

GO Vuokattipuh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi
Jätä tarjouspyyntö

SuperPark Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti

Ryhmämyynti
puh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi

Soittaminen 010-alkuiseen numeroomme maksaa lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17,04 snt/min. Jonotusaika on maksullinen. Hinnat sis. alv. 24 %.