GOVuokatti Go Vuokatti

Camp Puikkokoski

Maastotoimintojen keskus kauniissa kainuulaisessa metsämaisemassa.

Tilalla sijaitsee edustuskäyttöön kunnostettu metsäkämppä, joka soveltuu mainiosti illanviettoihin, perhejuhliin, harrastustoimintoihin ja muihin ryhmäohjelmiin. Joen rannalla sijaitseva kelohonkainen sauna kylvettää isommankin ryhmän kerralla. 

Puikkokoskella järjestetään kämpän tapahtumien lisäksi, metsästysohjelmia, erilaisia seikkailullisia ja hauskoja ryhmäohjelmia, patikkavaelluksia sekä kalastusta. Metsästysoikeus tilalla on lähes 5000 hehtaarin alueelle.

Kämpää vuokrataan myös asiakkaan omaan käyttöön. Tarvittaessa kauttamme saat myös täyden palvelun paketin sisältäen kuljetukset, ruokailut, ohjelmat ja majoituksen.

Sub Categories

Camp Puikkokosken tilat sopivat mainiosti erilaisiin tilaisuuksiin kaveriporukan saunaillasta yritystapahtumiin. Tiloissamme järjestät vaikkapa häät, 50-vuotispäivät, polttarit, pikkujoulut, saunaillat ja muut illanvietot, kokoukset... Kauttamme tilaat myös ruokailut, kahvitukset ja ohjelmapalvelut.

Puikkokosken tiloihin kuuluu päärakennus, eli metsäkämppä, jossa tilava n. 80-paikkainen tupa, keittiö, ja makuuhuoneet, joihin majoittuu max. 14 henkeä. Kämpän läheisyydessä ohitse virtaavan puron varrella sijaitsee kelohonkainen saunarakennus, jossa kerralla saunomaan mahtuu n. 12 henkeä.

Päivävuokra 350 €/ryhmä + 10 €/hlö

Sisältää:

 • tilavuokran klo 12 - 24
 • pyyhkeet ja pesuaineet saunalla
 • isännän palvelut (neuvoo paikan tavat ja lämmittää saunan)

Vuorokausivuokra 450 €/ryhmä + 20 €/hlö

Sisältää:

 • tilavuokran klo 16 tulopäivänä - klo 12 lähtöpäivänä
 • majoituksen max. 14 henkilölle
 • liinavaatteet sekä pyyhkeet ja pesuaineet saunalla
 • isännän palvelut (neuvoo paikan tavat ja lämmittää saunan) 

Hinnat sisältävät alv:n.

Pyydä tarjous myös näistä tuotteista

 

Puikkokoskella järjestät isot ja pienemmätkin juhlat. Paikka on juuri sopiva vaikkapa hääjuhlaan tai syntymäpäivään Tilat mahdollistavat tapahtuman ruokailuineen n. 80 hengelle, jonka lisäksi tiloissa on yöpymismahdollisuus 14 hengelle. Meiltä varaat helposti myös oheisohjelmat sekä pitopalvelun. Paikalla ei ole A-oikeuksia, mutta voit tuoda omat juomat mukanasi.

GoVuokatti järjestää kaiken puolestasi idyllisessä kämpässä keskellä kainuulaista metsämaisemaa vain n. 30 minuutin ajomatkan päässä Kajaanista ja Vuokatista.

Tukkilaishenkinen metsäkämppä on oivallinen juhlanviettopaikka, jossa takkatuli ja kynttilät luovat lämmintä tunnelmaa ja isäntämme pitävät huolen viihtyvyydestänne.

Järjestämme illan henkeen sopivat esiintyjät. Ryhmänne voi huolehtia viihdepuolesta myös omatoimisesti esimerkiksi karaoken merkeissä, me toimitamme laitteet.

Puikkokosken tukkilaiskämppä saunoineen soveltuu monenlaisen illanviettäjän tarpeisiin. Järjestämme viihdyttävän ja ikimuistoisen illan vaikkapa yritys-, kaveri- tai polttariporukallenne. Ilta suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Camp Puikkokoski

Camp Puikkokoski sopii mainiosti yrityksenne kokouspaikaksi ryhmäkoosta riippumatta. Käytettävissäsi on n. 80 paikkainen kokous- ja ruokailutilana toimiva tukkikämppä, jonka varusteisiin kuuluvat internet-yhteys, videotykki ja fläppitaulu. Jotta ryhmänne vireystila pysyy yllä, kokoustamisen ohessa isäntämme järjestävät toiveidenne mukaista välipalaohjelmaa ja pihapiirin kelohonkainen sauna mahdollistaa rentoutumisen kokouspäivän päätteeksi. Päivän kulku suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Metsästäjän keidas Kainuun korpimalla - Camp Puikkokoski

 • Ohjatut hirven ja kanalintujen metsästyspalvelut, lokakuussa myös mahdollisuus näiden jahtimuotojen yhdistelmätuotteisiin
 • Yksityinen metsästysalue 5000 hehtaaria
 • Majoitus, illanvietot ja ruokailut ryhmille tasokkaassa kämpässä
 • Eräkämpän tunnelma, sauna joen rannassa ja maistuva lähiruoka kruunaavat onnistuneet jahtipäivät

Metsästysalueellemme jäi syksyn 2013 jahdin jälkeen reilusti hirviä talvehtimaan. Laadukkaan metsästyskokemuksen takaavat toimivat koirat ja oppaat, jotka tuntevat hyvin alueen hirvien liikkeet. Camp Puikkokoskella on myös hyvä kanalintukanta, järjestämme lintujahteja haukkuvien lintukoirien kanssa. Asiakkaiden omat koirat ovat myös tervetulleita jahteihin.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme ryhmällenne ikimuistoisen metsästystapahtuman Puikkokosken jahtimailla.

MENU 1 

Lohikeitto / lihakeitto / hernekeitto 
Tervaleipä, rieska 
Pannukakkua ja kahvit 
24 € / henkilö 

MENU 2 

Metsäsienikeitto 
Hirvipaisti ja kermainen kastike 
Hunajaiset uunijuurekset, uuniperunat ja karpalosose 
Puikkokosken marjapiiras ja kotijäätelöä 
42 € / henkilö 

MENU 3 

Oulujärven kalalautanen
Puu-uunileipää ja levitteitä 
Hirvikäristys, perunapalsternakkasose ja puolukkahillo 
Kainuun leipäjuusto ja lakkahillo 
40 € / henkilö 

MENU 4 

Kirkas juureskeitto 
Hirvipyörykät, perunamuusi ja puolukkasurvos *Puu-uunileipä ja rieska
Marjakiisseli ja kermavaahto 
34 € / henkilö 

MENU 5 

Kirkas savupalvikeitto ja nokkospestomuffinssi 
Vihreä salaatti 
Leivitetyt kuhafileet ja keitetyt perunat 
Tillivoikastike
Omenapiirakka ja vaniljakastike 
34 € / henkilö 

MENU 6 

Kotitekoinen perunasalaatti 
Vihreä salaatti 
Puikkokosken hirvimakkara 
Maalaispatonki ja levite 
Pullakahvit 
22 € / henkilö 

Hinnat ovat voimassa vähintään 8 henkilön ryhmille. Alku- ja jälkiruuat ovat vaihdettavissa listan muihin vaihtoehtoihin. Kaikki menut sisältävät kotiruokajuomat (vesi, puolukkamehu, kotikalja). 

Matkan varrella perehdytään oppaan johdolla erikoisten luontokohteiden lisäksi uittoperinteeseen, vanhan ajan savotoihin sekä tervanpolttoon. 

Kämpän lähellä sijaitsevalla ammuntapaikalla otetaan turvallisesti miehistä ja naisista mittaa haulikkoammunnan taidoissa. 

Kämppäkisat on leppoisa irtiotto nykyteknologian parista vanhanajan tukkijätkien tunnelmaan. 

 

Kämpän pihapiiriin rakennetuilla seikkailupaikoilla on mahdollista testata rajojaan ja vahvistaa ryhmähenkeä seikkailullisten suoritusten merkeissä. 
 

Armeijasta tuttuun tyyliin nimetään ryhmänjohtajat ja jaetaan osallistujat ryhmiin. Ryhmät suorittavat ”rastikoulutustyyliin” päivän aikana hauskoja koulutustehtäviä.

Leikkimielinen Paintball kisa ohjattuna.

Kategoria: Juhlat

Puikkokoskella järjestät isot ja pienemmätkin juhlat. Paikka on juuri sopiva vaikkapa hääjuhlaan tai syntymäpäivään