GOVuokatti Go Vuokatti

Kokous ja kongressi

Oletko järjestämässä kokousta, henkilöstön koulutuspäivää tai yrityksen virkistyspäivää?

Vuokatissa järjestät monenlaiset kokoukset, kongressit ja tapahtumat.  GoVuokatti järjestää tapahtumat yhteistyössä kajaanilaisen kokous- ja kongressipalvelutoimiston, RTG Sales Oy:n, kanssa. Hoidamme erilaisten tapahtumien käytännön järjestelyt tarpeidesi ja tilaisuuden vaatimusten mukaisesti.

Käytösämme on tarvittaessa erilaisia, eri kokoisia sekä moneen tarkoitukseen sopivia tilavaihtoehtoja Vuokatissa ja lähiympäristössä. 

Vuokatin upeat, kainuulaiset vaaramaisemat tarjoavat hienot puitteet tapahtumille ja mahdollistavat monenlaisten oheisohjelmien järjestämisen. Kokouksen tai tapahtuman yhteyteen saat helposti liitettyä erilaisia aktiviteetteja GoVuokatin tarjonnasta. Alueella on laaja valikoima tekemistä ja näkemistä, vain mielikuvitus on rajana!

Vuokatti sijaitsee noin 30 minuutin automatkan päässä Kajaanista. Voit saapua Kajaanin lentäen tai junalla ja järjestämme ryhmällesi kuljetuksen Vuokattiin sekä tarpeen mukaan myös paikan päällä Vuokatissa.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistamme, että tapahtumasi on onnistunut kokonaisuus suunnittelusta toteutukseen saakka!

GO Vuokattipuh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi
Jätä tarjouspyyntö

SuperPark Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti

Ryhmämyynti
puh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi

Soittaminen 010-alkuiseen numeroomme maksaa lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17,04 snt/min. Jonotusaika on maksullinen. Hinnat sis. alv. 24 %.