KIRSTU - ETÄPAKOPELI

Kirstu on The Great Escapen ja GoVuokatin yhteistyönä kehitetty etäpakopelikonsepti. Pakopeli on pelattavissa kotonanne ja pandemian aikana kuljetamme pelin luoksesi. Varattava peliaika on 2h ja peliajan päätyttyä noudamme pelin pois. Desinfioimme pelin jokaisen käytön jälkeen. Peli on saatavilla Kajaanissa sekä Vuokatissa. Ennen 8.6 järjestettäviin peleihintoimitamme kirstun 15km säteellä keskustasta molemmilla paikkakunnilla. 8.6 jälkeen peli noudetaan toimipisteeltämme sovittuna aikana.

Peli on kätevästi varattavissa varauskalenterista - muistathan valita oikean paikkakunnan varauksellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme numerosta +358 45 871 6603. Online varaukset on aina tehtävä 24h etukäteen.

PELIN TARINA

Legendan mukaan kauan, kauan sitten Caribian lähistöllä olevia merialueita hallitsi hurja Merirosvo, Rakham Puujalka. Hän oli kuuluisa ovelista ryöstöistään sekä suuresta omaisuudestaan. Nyt, vuosisatoja myöhemmin Tutkijaprofessori Wilson Barnes on tehnyt mullistavan löydön liittyen Rakham Puujalkaan. Pitkien tutkimusten jälkeen Barnes onnistui löytämään vanhan mysteerisen arkun mikä on lukittu. Barnes on kutsunut avukseen parhaan tukimusryhmänsä, jonka tehtävänä on ratkaista kaikki arkun pulmat. Saako tutkijaryhmä avattua Arkun? Se on täysin teidän käsissänne.

  • Hinta

    60 €/kerta

Tee varaus tai kysy lisää

Avoinna joka päivä 13-22

1.6.2020 alkaen


Mieleen­painuvat kokemukset ja unohtumattomat elämykset