GOVuokatti Go Vuokatti

Frisbeegolf

Tässä golfin tapaisessa pelissä pallon tilalla toimivat heitettävät liitokiekot ja reiän tilalla on kiekon lentokorkeudella sijaitsevat maalikorit. Aluksi asiantunteva ohjaajamme opettaa perusheittojen tekniikat erillisellä harjoitusalueella, minkä jälkeen kierretään rata leikkimielellä kilpaillen. 

Suuren suosion saavuttanut frisbeegolf on mukava tapa viettää liikunnallista vapaa-aikaa yksin tai ryhmän kanssa. Rataa voi kiertää omatoimisesti tai tilata ohjatun pelin.

Frisbeegolf (kiekkogolf) on lajina kuten normaali golf, mutta mailan ja pallon tilalla käytetään heitettäviä frisbeekiekkoja ja reikien tilalla on metallinen kori, johon frisbee on tarkoitus saada osumaan. Pelissä on tarkoitus heittää frisbee koriin käyttämällä mahdollisimman vähän heittoja. Käytettävissä on erilaisille matkoille ja erilaisiin tilanteisiin sopivia kiekkoja, joita pelaaja käyttää oman harkinnan mukaan. Kiekoilla on erilaiset ominaisuudet liidon ja kierteen suhteen.

Välinevuokrat BowlCircus Vuokatista

Hinta Ohjattuna 25 € / henkilö, välinevuokraus 6 €/3 kiekon setti
Ryhmäkoko Ohjatussa ohjelmassa min 4 henkilöä
Kesto Ohjattuna 1 tunti
Paikka Järjestämme pelejä Vuokatissa, Sotkamossa ja Kajaanissa, valittavana on useita eri ratavaihtoehtoja
Kysy lisää tästä ohjelmasta

GO Vuokattipuh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi
Jätä tarjouspyyntö

SuperPark Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti

Ryhmämyynti
puh. 010 389 2208 
e-mail: myynti (a) govuokatti.fi

Soittaminen 010-alkuiseen numeroomme maksaa lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17,04 snt/min. Jonotusaika on maksullinen. Hinnat sis. alv. 24 %.