KIRSTU – PAKOPELI LUOKSESI

Pakopelielämys helposti luoksesi!

Kirstu on uudenlainen pakopelikonsepti. Jännittävät tehtävät videoilla höystettynä luo peliin loistavan kombinaation. Pakohuonemaiset tehtävät on suunniteltu siten, että ne tukevat tarinaa ja tehtävät ovat erilaisia. Pakopeli on pelattavissa kotonanne/majoituksellanne tai ennakkoon sovittaessa myös toimipisteellämme. Löydät Kirstun Kajaanista The Great Escapelta sekä Vuokatista Go Vuokatilta ja Katinkullasta. (Katinkullan Kirstun tiedustelut ja varaukset aina Katinkullan keilahallilta)

HUOM! PELAAMISEEN TARVITSET LAITTEEN MILLÄ PÄÄSEE INTERNETTIIN.

Go Vuokatilla varattava aika on 2.5h, mihin sisältyy Kirstun nouto, pelaaminen ja palautus. Itse pelin ratkaisuun kuluu keskimäärin 1-1.5 h. Mikäli teille olisi helpompaa pelata Kirstu meidän tiloissamme, niin tee varaus soittamalla jotta voimme varata teille pelitilan.

Kirstu on kätevästi varattavissa varauskalenterista – muistathan valita oikean paikkakunnan varauksellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat tehdä varauksen puhelimitse, niin soita +358 45 1809200. Online varaukset on aina tehtävä 24h etukäteen , samalle päivälle Kirstun varaukset puhelimitse.

Varattavat peliajat Go Vuokatilla on seuraavat : 

Klo 13 – 15.30
Klo 16 – 18.30
Klo 19 – 22 (Palautus seuraavana päivänä klo 12.30 tai sopimuksen mukaan)

Maksu tapahtuu pelin noutohetkellä käteisellä tai kortilla.

Suositeltu pelaajamäärä 2-4 pelaajaa. (Myös suuremmat ryhmät on pelanneet)

PELIN TARINA

Legendan mukaan kauan, kauan sitten Caribian lähistöllä olevia merialueita hallitsi hurja Merirosvo, Rakham Puujalka. Hän oli kuuluisa ovelista ryöstöistään sekä suuresta omaisuudestaan. Nyt, vuosisatoja myöhemmin Tutkijaprofessori Wilson Barnes on tehnyt mullistavan löydön liittyen Rakham Puujalkaan. Pitkien tutkimusten jälkeen Barnes onnistui löytämään vanhan mysteerisen arkun mikä on lukittu. Barnes on kutsunut avukseen parhaan tukimusryhmänsä, jonka tehtävänä on ratkaista kaikki arkun pulmat. Saako tutkijaryhmä avattua Arkun? Se on täysin teidän käsissänne.

  • Hinta

    65 €

  • Pakopeli
  • Pakopeli
  • Pakopeli
  • Pakopeli

Tee varaus tai kysy lisää

AUKIOLOAJAT

Ma Suljettu
Ti Ennakkovarauksella 13-22
Ke-La 13-19(22)
Su Klo 13-18 (22)

Olemme paikanpäällä Ke-la klo 13-19 ja Su klo 13-18.
Tiistaisin sekä ke-su iltaisin palvelemme ennakkovarauksella aina klo 22 asti. Ennakkovaraukset puhelimitse tai netistä.

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset