KIRSTU – PAKOPELI LUOKSESI

Pakopelielämys helposti luoksesi!

Kirstu on uudenlainen pakopelikonsepti. Jännittävät tehtävät videoilla höystettynä luo peliin loistavan kombinaation. Pakohuonemaiset tehtävät on suunniteltu siten, että ne tukevat tarinaa ja tehtävät ovat erilaisia. Pakopeli on pelattavissa kotonanne/majoituksellanne tai ennakkoon sovittaessa myös toimipisteellämme. Löydät Kirstun Kajaanista The Great Escapelta sekä Vuokatista Go Vuokatilta ja Katinkullasta. (Katinkullan Kirstun tiedustelut ja varaukset aina Katinkullan keilahallilta)

HUOM! PELAAMISEEN TARVITSET LAITTEEN MILLÄ PÄÄSEE INTERNETTIIN.

Kirstun varaus aika on 15-14 (23 h). Voit noutaa Kirstun klo 15 jälkeen aukioloaikojemme puitteissa. Palautus seuraavana päivänä aukioloaikojemme puitteissa, viimeistään klo 14. Itse pelin ratkaisuun kuluu keskimäärin 1-1.5 h.

Kirstu on kätevästi varattavissa varauskalenterista – muistathan valita oikean paikkakunnan varauksellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat tehdä varauksen puhelimitse, niin soita +358 45 1809200. Online varaukset on aina tehtävä 24h etukäteen , samalle päivälle Kirstun varaukset puhelimitse.

Varattavat peliajat Go Vuokatilla on seuraavat : 

Klo 13 – 15.30
Klo 16 – 18.30
Klo 19 – 22 (Palautus seuraavana päivänä klo 12.30 tai sopimuksen mukaan)

Maksu tapahtuu pelin noutohetkellä käteisellä tai kortilla.

Suositeltu pelaajamäärä 2-4 pelaajaa. (Myös suuremmat ryhmät on pelanneet)

PELIN TARINA

Legendan mukaan kauan, kauan sitten Caribian lähistöllä olevia merialueita hallitsi hurja Merirosvo, Rakham Puujalka. Hän oli kuuluisa ovelista ryöstöistään sekä suuresta omaisuudestaan. Nyt, vuosisatoja myöhemmin Tutkijaprofessori Wilson Barnes on tehnyt mullistavan löydön liittyen Rakham Puujalkaan. Pitkien tutkimusten jälkeen Barnes onnistui löytämään vanhan mysteerisen arkun mikä on lukittu. Barnes on kutsunut avukseen parhaan tukimusryhmänsä, jonka tehtävänä on ratkaista kaikki arkun pulmat. Saako tutkijaryhmä avattua Arkun? Se on täysin teidän käsissänne.

  • Hinta

    89 € 

  • Pakopeli
  • Pakopeli
  • Pakopeli
  • Pakopeli

Tee varaus tai kysy lisää

AUKIO­LOAJAT

Ma-Su ennakkovarauksella klo 13-22

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset