KIRSTU – PAKOPELI KOTIIN

Kirstu on The Great Escapen ja GoVuokatin yhteistyönä kehitetty pakopelikonsepti. Pakopeli on pelattavissa kotonanne/majoituksellanne ja kuljetamme pelin luoksesi. Varattava peliaika on 2h ja peliajan päätyttyä noudamme pelin pois. Desinfioimme pelin jokaisen käytön jälkeen. Peli on saatavilla Kajaanissa sekä Vuokatissa. Toimitamme kirstun 15km säteellä keskustasta molemmilla paikkakunnilla. Mikäli haluat Kirstun kauemmas, voit soittaa meille niin katsotaan miten saadaan tuonti järjestymään!

Peli on kätevästi varattavissa varauskalenterista – muistathan valita oikean paikkakunnan varauksellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme numerosta +358 45 871 6603. Online varaukset on aina tehtävä 24h etukäteen.

Maksu tapahtuu pelin tuontihetkellä käteisellä tai kortilla.

PELIN TARINA

Legendan mukaan kauan, kauan sitten Caribian lähistöllä olevia merialueita hallitsi hurja Merirosvo, Rakham Puujalka. Hän oli kuuluisa ovelista ryöstöistään sekä suuresta omaisuudestaan. Nyt, vuosisatoja myöhemmin Tutkijaprofessori Wilson Barnes on tehnyt mullistavan löydön liittyen Rakham Puujalkaan. Pitkien tutkimusten jälkeen Barnes onnistui löytämään vanhan mysteerisen arkun mikä on lukittu. Barnes on kutsunut avukseen parhaan tukimusryhmänsä, jonka tehtävänä on ratkaista kaikki arkun pulmat. Saako tutkijaryhmä avattua Arkun? Se on täysin teidän käsissänne.

  • Hinta

    65 €

  • Pakopeli
  • Pakopeli
  • Pakopeli
  • Pakopeli

Tee varaus tai kysy lisää

AVOINNA
TI-LA 13-19 (22)
SU ja MA 13-22 ENNAKKOVARAUKSELLA

Olemme paikanpäällä ti-la klo 13-19. Klo 19-22 sekä maanantaisin ja sunnuntaisin palvelemme vain ennakkovarauksella.

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset