VARAA AKTIVITEETIT

KIRSTU – etäpakopelin varaaminen

Kirstu on varattavissa nettiajanvarauksella, sähköpostilla tai puhelimitse. Poikkeustilan aikana toimitamme Kirstun kotiisi! Nettivaraukset viimeistään 24h ennen varauksen alkua. Varaukset samalle päivälle puhelimitse.

Megazone laser tag ja VR-Room varaaminen.

Nämä aktiviteetit on varattavissa poikkeustilan aikana puhelimitse. Toistaiseksi laser tagiin pelaamaan otetaan vain 4-9 pelaajaa kerralla, joiden on oltava samasta ryhmästä. VR-Roomiin vähintään tunnin varaus. Pelit järjestetään mahdollisuuksien mukaan jopa samalle päivälle! 1.6 alkaen voit tehdä varaukset myös nettiajanvarauksella, vähintään 2 tunnin päähän. Silloin ei myöskään 1.6 alkaen pelaamaan kerralla Megazoneen jopa 30 pelaajaa. VR-Roomin lyhin varaus silloin 30 minuuttia.

The Great escape – Pakohuonepelin varaus.

The Great Escape – pakohuoneet on poikkeustilan aikana varattavissa puhelimitse. Pelaamaan 2-8 henkilöä kerralla. Varaukset mahdollisuuksien mukaan jopa samalle päivälle! 1.6 jälkeiseen ajankohtaan voit varata Pakohuoneet myös nettiajanvarauksella.

Paintball ja tiimikisailujen varaaminen

Varaa lähettämällä viesti alla olevalla lomakkeella, soittamalla +358 45 871 6603 tai sähköpostilla myynti@govuokatti.fi 

Synttärit ja ryhmävaraukset

Synttäri- ja ryhmävaraukset sähköpostilla  myynti@govuokatti.fi tai yhteydenotto lomakkeella. Tiedustelut arkisin klo 9-20 välillä 045 180 9200 tai 045 871 6603

Ota yhteyttä

GoVuokatin mielenkiintoiset ja jännittävät aktiviteetit sijaitsevat Vuokatin Superparkin yhteydessä (ellei toisin mainita tai sovita).

Pelihallin sijainti Linturinteenkatu 1, Vuokatti.
Varausohjeet alla. 

Tee varaus tai kysy lisää

AVOINNA
TI-LA 13-19 (22)
SU ja MA 13-22 ENNAKKOVARAUKSELLA

Olemme paikanpäällä ti-la klo 13-19. Klo 19-22 sekä maanantaisin ja sunnuntaisin palvelemme vain ennakkovarauksella.

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset