AUKIOLO­AJAT & INFO

AUKIOLOAJAT

MA-TI ennakkovarauksella 13-22

KE-PE 13-19 (22)

LA 11.30-19 (22)

SU 13-19 (22)

POIKKEUS: Su 6.6 palvelemme vain ennakkovarauksella. Tee varaus netistä tai soittamalla.

Olemme paikanpäällä  Ke-Pe 13-19, lauantaisin 11.30-19 ja Sunnuntaisin 13-19.

Maanantaisin ja tiistaisin sekä ke-su iltaisin (19-22)  palvelemme vain ennakkovarauksella. Edellämainittuina aikoina Megazonepelin minimiveloitus on 40€ (4 hlö). VR-Roomit ja Pakohuoneet normaali hinnaston mukaisesti.

Varaa aktiviteetit nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Nettiajanvaraukset viimeistään 4 tuntia ennen tapahtuman alkua. Ajanvaraus on ilmaista. Jos haluat aktiviteetteihin alle 4 tunnin päästä maanantaisin, tiistaisin tai iltaisin, soita meille niin pyritään järjestämään pelit mahdollisimman pian!

Maanantaisin ja tiistaisin sekä Ke-Su Klo 19 jälkeen sisäänkäynti parkkipaikan puolelta. Ovella on lippu sekä Go Vuokatin kyltti ohjaamassa oikeaan paikkaan.

Koronan vaikutus toimintaamme

Koronatilanne vaikuttaa osaltaan myös meidän toimintaamme. Panostamme tehostetusti välineiden puhdistukseen ja paikkojen siisteyteen, jotta asioiminen meillä olisi hauskaa ja turvallista. Voit katsoa palvelukohtaiset lisätiedot palvelut & hinnat sivulta.

Tulethan hauskanpitoon vain terveenä!

Tietoa tulijalle

Sijaitsemme Vuokatin Superparkin yhteydessä. Aktiviteetteihimme sopii parhaiten rento vaatetus. Megazone ja Paintball ovat melko vauhdikkaita lajeja, näihin suositellaan urheilullista vaatetusta, sekä tukevia kenkiä. (Megazone-sisäpelikengät. Paintball-Sään mukainen varustus)

Palveluidemme yhteydestä löytyy saunatilat, pukutilat sekä kokoustilat.

Parkkipaikat ovat ilmaisia.

YHTEYSTIEDOT

Go Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti
p. 045 1809 200 
sähköposti: myynti@govuokatti.fi

Tee varaus tai kysy lisää

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset