INFO

AUKIOLOAJAT

Ti-La 13-19 (22)
Su-Ma 13-22 ennakkovarauksella

Olemme paikanpäällä ti-la klo 13-19. Kello 19-22, sekä sunnuntaisin ja maanantaisin pääset aktiviteetteihimme ennakkovarauksella. Kello 19 jälkeisiin varauksiin, sekä maanantaisin ja sunnuntaisin Megazone pelit vaativat vähintään 4 pelaajaa toteutuakseen ja VR-Roomiin vaaditaan vähintään 60 min varaus. The Great Escape pakohuoneet palvelevat normaalisti.

Voit tehdä ennakkovarauksen palveluihimme netissä, puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenotto pyynnön kautta. Paintball ja isommat aktiviteettikokonaisuudet aina puhelimitse tai sähköpostitse. Aktiviteetin varaaminen paikanpäällä onnistuu vain mikäli aktiviteeteissa on tilaa.

Mikäli ryhmällenne sopisi paremmin aktiviteetit aukioloaikojen ulkopuolella, niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

Tietoa tulijalle

Sijaitsemme Vuokatin Superparkin yhteydessä. Aktiviteetteihimme sopii parhaiten rento vaatetus. Megazone ja Paintball ovat melko vauhdikkaita lajeja, näihin suositellaan urheilullista vaatetusta, sekä tukevia kenkiä. (Megazone-sisäpelikengät. Paintball-Lenkkarit)

Palveluidemme yhteydestä löytyy saunatilat, pukutilat, kokoustilat, juhatilat sekä ravintola. Ravintolan aukioloajat voivat poikeita meidän aukioloajoistamme, tämä kannattaa aina varmistaa.

Parkkipaikat ovat ilmaisia.

YHTEYSTIEDOT

Go Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti
p. 045 1809 200 
sähköposti: myynti@govuokatti.fi

Tee varaus tai kysy lisää

AVOINNA
TI-LA 13-19 (22)
SU ja MA 13-22 ENNAKKOVARAUKSELLA

Olemme paikanpäällä ti-la klo 13-19. Klo 19-22 sekä maanantaisin ja sunnuntaisin palvelemme vain ennakkovarauksella.

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset