AUKIOLOAJAT & INFO

AUKIOLOAJAT

Ma Suljettu
Ti Ennakkovarauksella 13-22
Ke-La 13-19(22)
Su Klo 13-18 (22)

Olemme paikanpäällä Ke-la klo 13-19 ja Su klo 13-18.
Tiistaisin sekä ke-su iltaisin palvelemme ennakkovarauksella aina klo 22 asti. Ennakkovaraaminen on ilmaista ja voit tehdä ennakkovaraukset puhelimitse tai netistä.
Maanantaisin toimipisteemme on suljettu.

Ilta-aikoina sekä tiistaisin Megazonepelit vaativat vähintään 4 pelaajaa toteutuakseen ja VR-Roomiin vaaditaan vähintään 60 min varaus. The Great Escape pakohuoneet palvelevat normaalisti.

Mikäli haluat tehdä varauksen kuluvalle päivälle, tee varaus aina netissä tai soittamalla. Paintball ja isommat aktiviteettikokonaisuudet aina puhelimitse tai sähköpostitse. Aktiviteetin varaaminen paikanpäällä onnistuu vain mikäli aktiviteeteissa on tilaa.

Mikäli ryhmällenne sopisi paremmin aktiviteetit aukioloaikojen ulkopuolella, niin älä epäröi ottaa yhteyttä niin suunnitellaan miten se onnistuisi!

Tietoa tulijalle

Sijaitsemme Vuokatin Superparkin yhteydessä. Aktiviteetteihimme sopii parhaiten rento vaatetus. Megazone ja Paintball ovat melko vauhdikkaita lajeja, näihin suositellaan urheilullista vaatetusta, sekä tukevia kenkiä. (Megazone-sisäpelikengät. Paintball-Sään mukainen varustus)

Palveluidemme yhteydestä löytyy saunatilat, pukutilat, kokoustilat, juhatilat sekä ravintola. Ravintolan aukioloajat voivat poikeita meidän aukioloajoistamme, tämä kannattaa aina varmistaa.

Parkkipaikat ovat ilmaisia.

YHTEYSTIEDOT

Go Vuokatti
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti
p. 045 1809 200 
sähköposti: myynti@govuokatti.fi

Tee varaus tai kysy lisää

AUKIOLOAJAT

Ma Suljettu
Ti Ennakkovarauksella 13-22
Ke-La 13-19(22)
Su Klo 13-18 (22)

Olemme paikanpäällä Ke-la klo 13-19 ja Su klo 13-18.
Tiistaisin sekä ke-su iltaisin palvelemme ennakkovarauksella aina klo 22 asti. Ennakkovaraukset puhelimitse tai netistä.

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset