Ryhmät

Bileet, polttarit, aikuisten tai lasten synttärit, yritystapahtuma, luokkaretki, pikkujoulut

Meillä järjestät vaivattomasti unohtumattomat, erilaiset ja elämykselliset tapahtumat. Tilamme sopivat mainiosti virkistys- ja tiimipäiviin, kokousten päätteeksi, asiakastapahtumiin, polttareihin, perhetapahtumiin ja pikkujouluihin.

Tarvittaessa räätälöimme tapahtumastanne juuri sellaisen kuin haluatte. Jännittävien ohjelmien lisäksi voimme tarjota käyttöönne suuren kokous/juhlatilan (n.30 hlö) sekä Bäkkäri lounge/saunatilan (n.20 hlö) mistä löytyy saunaosasto sekä oleskelutilat. Ja mitäpä olisi tapahtuma ilman purtavaa, senkin saat kauttamme!

Ryhmien kannattaa varata tapahtumat ennakkoon, näin varmistat haluamanne ajankohdan!

Esimerkkipaketteja

Virkistys­päivä

Aktiviteetti ja saunailta

Järjestä työyhteisöllesi virkistävä iltapäivä tai ilta jonkin aktiviteettimme parissa. Tämän jälkeen voi rentoutua saunaosastollamme pikkupurtavan kera.

Polttarit

Paintball ja saunailta

Kutsu kamut mukaan ja räiskikää väriä toisiinne. Hikisen pelin jälkeen pääsette nauttimaan löylyistä ja pesemään värit pois. Palanpainikkeeksi pientä suolaista.

Lasten synttärit

Laser Tag ja limubileet

Järjestä lapselle synttärit joista puhutaan pitkään. Hauskan jännittävä Laser Tag peli plus kakkua, limukkaa ja muuta mukavaa naposteltavaa juhlatiloissamme pelin jälkeen.

Kaveriporukalla

Tiimikisailua ja hyvää ruokaa

Kerää kaveriporukastasi tiimit ja kisailkaa hauskojen, vain hieman hikeä vaativien tehtävien parissa. Palkinnon jaon voi suorittaa illallisella, hyvän ruoan äärellä.

Kokouksen päätteeksi

Kokous ja Escape room

Voitte pitää kokouksen tiloissamme. Toimitamme teille haluamanne tarjoilut.  Kokouksen jälkeen pyritään yhteistyössä ratkaisemaan Escape Roomin visaiset tehtävät!

Kauden päättäjäiset

Laser Tag ja hamppariateria

Nuorille tai vähän vanhemmillekin sopiva setti kauden päättäjäiseksi. Pelaamaan mahtuu kerralla jopa 30 pelaajaa. Vauhdikkaan pelin jälkeen kaivataankin jo hieman purtavaa!

Bäkkäri

Bäkkäri saunatilat remontoitiin täysin keväällä 2019! Viihtyisästä tilasta löytyy pesutilojen lisäksi oleskelutila, mihin on mahdollista järjestää myös ruokailu. Bäkkärille mahtuu mukavasti noin 20 henkilöä. Löylyihin menee kerrallaan noin 8 henkilöä. TIlasta löytyy myös 55" näyttö mihin voi yhdistää esimerkiksi tietokoneen, sekä bluetooth-kaijutin.

Bäkkärin hinta:
3h - 140€
Lisätunti - 30€

Bäkkärillä ei ole anniskelua, eli voitte tuoda halutessanne omat virvokkeet.

Pyydä tarjous!

Kerro toiveesi, autamme mielellämme kokoamaan teille sopivan paketin. 

Avoinna joka päivä 13-22

1.6.2020 alkaen


Mieleen­painuvat kokemukset ja unohtumattomat elämykset