Megazone

MEGAZONE – Huippuhauska laser­seikkailu­peli!

Superjännittävän ja liikunnallisen laserseikkailupelin parissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset!

Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla lasermerkkaimilla. Pelissä kerätään pisteitä osumalla vastustajien peliliiveihin, sekä tuhoamalla vastustajien tukikohdat!

Pelistä ei tipu kesken kaiken pois vaan osumasta liivi sammuu vain hetkeksi. Kun liivin valot syttyvät uudelleen, voi peliäjatkaa normaalisti. Tietokone laskee pelaajien pisteet sekä osumat ja näin saadaan selville voittaja joukkue/pelaaja!

Vuokatin Megazonessa pelikenttä on 2-kerroksinen. Pelitilaa on 400m2 ja kerralla pelaamaan mahtuu jopa 33 pelaajaa. Yhden pelin kesto on 22 minuuttia. Kenttä on koristelty hohtomaalauksin ja pelin aikana soi tunnelmaan sopivaa musiikkia. Nämä yhdistettynä vauhdikkaaseen lasertaisteluun tekevät pelistä futuristisen jännittävän!

Vuokatissa on mahdollisuus myös Megazonen harrastamiseen aktiivisesti! Lue lisää alhaalta.

HINNASTO

Ensimmäinen peli = 10 € / Hlö
Lisäpeli = 7€ / Hlö
Päiväpassi = 22€/hlö (Päivystys aikaan)

Päiväpassi = Pelaa niin monta peliä kuin jaksat! Päiväpassilaisille varataan yksi peli ennakkoon, muihin peleihin pääsee mikäli pelissä on tilaa 10 min ennen sen alkua. 

Yksityispelit

Varaa koko Megazone vain oman ryhmän käyttöön. Ei muita pelaajia, vain teidän oma jengi! Yksityispeleissä voidaan kokeilla erilaisia pelimuotoja ja peliakaa voidaan muokata ryhmälle sopivaksi. Yksityispelivaraukset vain sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Yksityispelihinnasto

22 min (yksi peli) = 240 €
60 min = 480 €
90 min = 680 €
120 min =800 €

Voit varata pelipaikkasi netistä alla olevan painikkeen avulla. Nettiajanvaraus viimeistään kaksi tuntia ennen pelin alkua. Varaaminen onnistuu myös näppärästi myös sähköpostitse ja soittamalla.

Megazone harrastuksena?

Tiesitkö, että Megazonea – yleiseltä nimeltään ”laser tagia” harrastetaan laajalti ympäri maailmaa, aina MM-tasolla asti? Laser tag on intensiivinen, nopea tempoinen ja taktinen liikuntapeli.

Myös meillä Vuokatissa on mahdollisuus tulla Laser tag-harrastajaksi! Pelaamme viikottain peli-iltoja, yleensä tiistaisin klo 17.30-19.30 (2h). Mukana on jo yli vuoden pelanneita aktiiviharrastajia, mutta ensikertalaisille ja uusille harrastajille löytyy aina tilaa. Peli-iltoja vetää aina ohjaaja, joka pitää huolen että kaikki oppii säännöt ja pelit pysyvät hauskana.

Tavoitteenamme on, että Vuokatin peli-illoissa harrastajat saavat liikunnan lisäksi uusia kavereita ja oppivat tiimitysökentelytaitoja, kaverin kunnioitusta, sääntöjen noudattamista sekä tietysti lajiteknisiä taitoja. 

Peli-ilta hinnasto

Ensikertalaiselle = 10€/hlö.
Toinen kerta ja sen jälkeen = 15€/hlö
4 Kerran kortti peli-iltaan = 40€/hlö

Megazonen harrastamiseen ei tarvita muuta, kuin mukavat matalapohjaiset kengät sekä verrytteluhousut tai shortsit. Liikunnalliseen harrastukseen kannattaa varata mukaan myös juomapullo. Muut välineet saat paikanpäällä. Peli-ilta varaukset ja tiedustelut aina puhelimitse vähintään 24h ennen tapahtuman alkua. 

Kysy lisää

AUKIOLOAJAT

Ma Suljettu
Ti Ennakkovarauksella 13-22
Ke-La 13-19(22)
Su Klo 13-18 (22)

Olemme paikanpäällä Ke-la klo 13-19 ja Su klo 13-18.
Tiistaisin sekä ke-su iltaisin palvelemme ennakkovarauksella aina klo 22 asti. Ennakkovaraukset puhelimitse tai netistä.

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset