Megazone

MEGAZONE – Huippuhauska laser­seikkailu­peli!

Koronavirus tilanteen vuoksi otamme Megazone peleihin  max 15 pelaajaa tai yksityisvarauksella koko tila omalle ryhmälle.  Puhdistamme liivit jokaisen pelaajan jälkeen.

Superjännittävän ja liikunnallisen laserseikkailupelin parissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset!

Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla lasermerkkaimilla. Pelissä kerätään pisteitä osumalla vastustajien peliliiveihin, sekä tuhoamalla vastustajien tukikohdat!

Pelistä ei tipu kesken kaiken pois vaan osumasta liivi sammuu vain hetkeksi. Kun liivin valot syttyvät uudelleen, voi peliä jatkaa normaalisti. Tietokone laskee pelaajien pisteet sekä osumat ja näin saadaan selville voittaja joukkue/pelaaja!

Vuokatin Megazonessa pelikenttä on 2-kerroksinen. Pelitilaa on 400m2. Kenttä on koristelty hohtomaalauksin ja pelin aikana soi tunnelmaan sopivaa musiikkia. Nämä yhdistettynä vauhdikkaaseen lasertaisteluun tekevät pelistä futuristisen jännittävän!

Yhden pelin kesto = 22 min

HINNASTO

Yksi peli 10€/hlö

lisäpeli 7€/hlö

Päiväpassi 22€/hlö (Vain aukioloaoikojen puitteissa klo 13-19) Päiväpassilla pelaat vaikka päivän jokaisessa pelissä, mikäli peleissä on tilaa vielä 10 minuuttia ennen pelin alkua.

 

Yksityisvaraus 22 min (yksi peli) = 120 €

Yksityisvaraus 1h = 199 € 

Yksityisvaraus 1,5 h = 299 €

Yksityisvaraus 2 h = 379 €

Yksityispeleissä pääsette pelaamaan vain oman ryhmän kesken. Pelimuotoja sekä joukkueita voidaan vaihdella ryhmän toiveiden mukaan.

Yksityispelien hinnat voimassa toistaiseksi Huhtikuun 2021 loppuun asti.

Kysy lisää

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset