Paintball

PAINTBALL KAUSI 2021 KÄYNNISTYY 2.4

Pääsiäisviikonloppuna polkaistaan homma käyntiin! Tarjolla on ensimmäistä kertaa myös avoimet pelit! Toki voit varata pelit tuttuun tapaan myös yksityisesti omalle porukalle! Pelit pidetään säävarauksella. Pakkaskelillä pelaaminen ei onnistu.

Yksityistilaisuuksien varaukset aina soittamalla tai sähköpostilla. Avoimiin peleihin voit varata ajan soittamalla tai suoraan netistä.

Hinnat ja lisätiedot alla.

MIKÄ PAINTBALL?

Paintball on vauhdikas ja jännittävä värikuulapeli, mitä pelataan ulkokentällä. Tarkoituksena on saada merkattua vastustajat värikuulilla.

Aluksi ryhmä varustetaan asianmukaisin suojavarustein ja jaetaan kahteen tai useampaan joukkueeseen. Pelin ohjaajat antavat kaikille peliin osallistujille tarvittavat ohjeet ja kertaavat pelin säännöt, jotta pelaaminen sujuisi ongelmitta.

Pelin voi voittaa juoksemalla ilman osumia vastustajan kotipesään. Toinen vaihtoehto voittoon on merkata kuulaosumalla toisen joukkueen kaikki jäsenet. Ohjaajamme hoitavat pelin tuomaroinnin. 

Vuokravälineillä osallistujat järjestävät  tuomaroinnin itse. Pelipaikkana voi käyttää valmiita kenttävaihtoehtojamme tai voitte valita pelipaikan itse, huomioiden turvallisuuden ja lupa maanomistajalta.


HINNASTO:

Yksityispelit ohjatusti – 40€/hlö

Yksityispeleissä Paintball kenttä varataan ainoastaan yhden ryhmän käyttöön, eikä ulkopuolisia oteta peliin mukaan. Tämä on ollut suosittu paketti yrityksille, leirikouluille sekä polttariryhmille. Yksityispelit voidaan järjestää milloin vain, myös aukiolojen ulkopuolella.

Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat välineet, 400 värikuulaa/hlö sekä ohjaus/tuomarointi.

Pelejä pelataan niin pitkään kuin kuulia riittää, kuitenkin maksimissaan 2h 15 min. Kuulia on mahdollista ostaa lisää mikäli peliaikaa on vielä jäljellä.

Lisäkuulat veloitamme kulutuksen mukaan

500 kpl pussi 20 €
2000 kpl laatikko 60 €

Varaukset yksityispeleihin sähköpostilla tai soittamalla +358 45 1809200

Välinevuokraus ilman ohjausta – 30€/hlö

Vuokravälineillä osallistujat järjestävät  tuomaroinnin itse. Pelipaikkana voi käyttää valmiita kenttävaihtoehtojamme tai voitte valita pelipaikan itse, huomioiden turvallisuuden ja lupa maanomistajalta.

Välinevuokraan sisältyy merkkaimet, haalarit, maskit ja 200 värikuulaa/hlö.

Pelatessanne meidän kentillä, on pelien kesto maksimissaan 2 h 15 min.

Välinevuokrauksen varaukset sähköpostilla tai soittamalla +358 45 1809200

AVOIMET PAINTBALL PELIT – 25€/HLÖ

Seuraavat avoimet pelit järjestetään päivittäin 2-5.4.2021 klo 13 ja 16 alkaen. Pelit kestävät niin kauan kuin kuulia riittää tai maksimissaan 2 h. Pelit vaativat toteutuakseen vähintään 6 ilmoittautunutta. Tapahtuman peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään 20 tuntia ennen alkua. Maksimi pelaajamäärä on 15 pelaajaa. Suositusikäraja 13+

Avoimissa peleissä paikalla on aina ohjaaja, joka ohjaa pelitapahtuman. Vallitsevan Koronatilanteen vuoksi pukutiloissa asioidaan siten, että jokainen paikalle saapunut ryhmä pukee pelivarusteet eri aikaan tai mahdollisuuksien mukaan pukutilan eri puolilla. Puhdistamme välineet jokaisen käyttökerran jälkeen huolellisesti. Saavu paikalle viimeistään noin 20 minuuttia ennen pelitapahtuman alkua.

Alle 18 vuotiailta osallistujilta vaaditaan vanhemman lupa osallistumiseen. Luvan voi antaa varauksen yhteydessä tai paikanpäällä.

Tapahtuma sisältää haalarit, merkkaimet, maskin, 200 värikuulaa sekä ohjauksen. Keväällä paras pelikenkä on kumikenkä. Meiltä löytyy jonkin verran laina kumikenkiä. Mikäli mahdollista, niin ota omat kumikengät/säähän sopivat kengät mukaan.

Varaukset soittamalla +358 45 1809200 tai suoraan nettiajanvarauksella.


PELIKENTÄT

Paintballia pääsee pelaamaan Vuokatissa Go Vuokatin Paintball -areenalla, Vuolijoella Onnelan matkailumaatilalla sekä Camp Puikkokosken tai Cross Country Rommakon metsäpelikentillä. Onnelan, Puikkokosken sekä Rommakon kentillä ohjattuihin peleihin vaaditaan vähintään 8 hlö osallistuminen. Vuokatin kentällä minimi pelaajamäärä on 6 hlö.


Vuokravälineillä pelit voi järjestää maanomistajan luvalla asiakkaan valitsemassa paikassa.

Tee varaus tai kysy lisää

Mieleen­painuvat kokemukset
ja unohtumattomat elämykset